Over ons

hReclame is onderdeel van Haas Reklame B.V. te Fijnaart, Brabant. Direct gelegen aan de A59 zijn wij snel en eenvoudig te bereiken. U kunt altijd langs komen om uw wensen en producten op maat te bespreken. De koffie staat klaar!

Haas Reklame

Allround reclamebureau: van ontwerp tot resultaat.
Een aansprekende naam en een krachtig logo vergroten de bekendheid van uw bedrijf. Een beeldmerk zegt immers meer dan duizend woorden. Geef uw naam en logo de aandacht die ze verdienen! Haas Reklame ontwerpt en creëert de mogelijkheden om uw beeldmerk maximaal op te laten vallen. Van de lichtreclame op uw bedrijfspand en de belettering van uw wagenpark tot aan de bedrijfskleding van uw medewerkers en uw reclamebord langs het sportveld. Haas Reklame geeft uw bedrijf de aandacht die het verdient met een creatieve invulling, deskundig advies, kennis van zaken, betrokkenheid en enthousiasme. Haas Reklame is gevestigd in Fijnaart en beschikt over een modern bedrijfspand, dat is uitgerust met alle productiefaciliteiten die u bij een professioneel reclamebedrijf mag verwachten.

Onze diensten en producten bestaan onder andere uit:

Kleding en bedrukking
Uw medewerkers zijn het visitekaartje van uw bedrijf. Hun kleding speelt daarbij een belangrijke rol. Haas Reklame zorgt voor een professionele en uniforme uitstraling van uw personeel met duurzame bedrijfskleding die volledig aansluit bij uw huisstijl. Maar u kunt ook kiezen voor opvallende kleding en accessoires voor promotionele activiteiten. Haas Reklame levert bedrijf- en promotietextiel op maat.

Bordreclame
Reclame- en projectinformatie borden zijn een perfecte reclame-uiting voor binnen of buiten, tijdelijk of permanent en in elke vorm en formaat. Met bordreclame vestigt u de aandacht op uw naam, logo, product, dienst of project over een afstand van enkele tot tientallen meters. Haas Reklame levert borden van een hoge kwaliteit voor elk doel. Van full colour prints tot graveren, van makelaarsborden tot bewegwijzeringsystemen, altijd is er een passende oplossing.

Autoreclame
Autobelettering en carwrapping zijn de meest efficiënte en doeltreffende vormen van reclame maken. Uw bedrijfswagens passeren immers dagelijks vele weggebruikers. Haas Reklame zorgt ervoor dat uw voertuig niet onopgemerkt voorbij rijdt. Deskundig wordt uw wagenpark voorzien van opvallende reclame met professionele beletteringsmaterialen. Of het nu gaat om een kleine sticker op de achterruit of een volledige full colour belettering van een opvallende promotiewagen. Van Smart tot vrachtwagencombinatie, Haas Reklame draagt zorg voor een complete make-over van uw bedrijfswagen(park).

Gevelreclame
Maak van uw bedrijfspand een reclamedrager. Zoals een architect aandacht schenkt aan de vorm en functionaliteit van een gebouw, zo benadert Haas Reklame de uiting van uw bedrijfsnaam op de gevel. De uitstraling van uw pand, de locatie, de presentatie en de passantenstromen overdag en 's avonds zijn bepalend voor de gevelreclame. Het aantal mogelijkheden en materialen is vrijwel onbeperkt. Laat Haas Reklame haar licht schijnen over uw gevelreclame.

Zelfklevend
Full colour, transparant, in 1 enkele kleur, groot of klein, met een afbeelding of tekst valt u op zonder meer op. Maar een zelfklevend folie kan ook zorgen voor meer privacy doordat het de inkijk vermindert. Haas Reklame biedt u de sticker of belettering die u zoekt. In elk gewenste aantal en vorm, voor elke ondergrond, tijdelijk of permanent. De mogelijkheden zijn eindeloos. Wat u ook zoekt, wij bieden u pure kleefkracht!

Vlaggen en spandoeken
Spandoeken en vlaggen zijn een populair middel om uw boodschap uit te dragen. De mogelijkheden zijn enorm. Een banier op uw beursstand, een vlag op uw bedrijfsterrein, een spandoek aan de gevel, u valt gegarandeerd op bij uw klanten.

Meer weten over Haas Reklame?
Kijk dan op www.haasreklame.nl

© 2016 - 2019 Hreclame onder licentie van SEDU Internet